BI Karriereservice

15

feb
fre
22:12

BI Karriereservice

BI Karriereservice hjelper deg gjennom hele studietiden. Ta del i våre aktiviteter - da bygger du din CV, din karrierebevissthet og øker sjansen for å få drømmejobben.

Hjelp med veivalg, jobb og karriere

Du er velkommen til en karriereprat om ulike muligheter som finnes. Kanskje lurer du på hva du kan bruke utdannelsen din til, hva du passer til, hvilken lønn du kan forvente eller hvilke internshipsmuligheter som finnes? Kom innom på drop-in hver dag. Du kan også booke en lengre karriereveiledning.  

 

Vi hjelper deg gjennom hele jobbsøkerprosessen

Kom på drop-in hver dag. Stikk innom for verdifulle råd og tips, enten det gjelder å finne jobb, hvordan skrive CV/søknad eller trene til intervju.

 

Jobbsøkerkurs - gjennom hele studieløpet!

Bli en god jobbsøker – delta på skreddersydde karriere- og jobbsøkerkurs tilpasset ditt studium! Her lærer du jobbsøking fra A-Å. Se på dette som ditt karrierefag og en viktig investering i framtiden.


Karriereportalen er BIs egen stillingsportal

Her finner du jobbene fra bedrifter som er interessert i å rekruttere studenter fra BI i tillegg til interessante arrangementer.

 

Næringslivsdagene, seminarer og bedriftspresentasjoner

Gjennom hele året holder vi spennende seminarer med fokus på hva som skal til for å lykkes i ulike stillinger. Du får blant annet høre karriereerfaringer fra tidligere BI studenter (alumni). Gå ikke glipp av Næringslivsdagene som arrangeres av BIS i februar, samt de mange bedriftspresentasjonene som arrangeres gjennom hele semesteret på BI. Her får du en unik mulighet til å komme i kontakt med bedriftene. Følg med på karriereportalen for å se hva som skjer nå!

 

Ressurser på nett

Her på @bi har vi samlet mange gode linker og andre ressurser knyttet til karriere! Ressursene finner du under Tjenester og Karriereservice.

 

BI Internship – få jobberfaring som valgkurs!

Som student på Økonomi og administrasjon, Markedsføringsledelse og PR og markedskommunikasjon kan du søke på denne spennende ordningen! Vi står bak ordningen og hjelper deg i prosessen.


 

Last Modified: 16.03.2017 16:42