Studiemestring Stavanger

16

feb
lør
21:13

Samtale

​BI - campus Stavanger ønsker at du som student hos oss skal ha det bra, både på skolen og privat. På campus finnes det ansatte som ønsker å være der for deg, uansett hva det måtte være!


Studentveiledning

På Campus Stavanger har vi ansatte som kan bistå både i forhold til personlig veiledning og eksamensmestring. Kom innom for studentveiledning i 4. etasje, hver dag fra 08.00 - 15.00. 

Tilbud ved Studentsamskipnaden i Stavanger 

SiS har flere gratis helsetilbud til studenter, deriblant ulike samtaletilbud med psykolog, helsesøster og prest. Det tilbys samtaler om hvordan du kan styrke din psykiske helse, takle faglige og mellommenneskelige utfordringer og ulike livskriser. Det tilbys også behandling av lettere psykiske lidelser. Du treffer psykolog på campus og helsesøster på campus Stavanger.

Karriereservice

Vi ønsker også å hjelpe deg i den prosessen det er å skrive CV og søknad, samt forberedelser til intervju. Karriereservice tilbyr karriereveiledning gjennom studiene, samtaler for å løfte målsetninger og eksamensresultat, i tillegg til måloppnåelsen i konkrete jobbsøkingsprosesser. Du finner karriereservice i 4. etg. 

Avtal time på e-post: marianne.rygh@bi.no eller kom på drop-in.

Last Modified: 18.09.2017 09:40