16

feb
lør
20:56

Vårt tilbud til studenter

BI Karriereservice har ulike tilbud til deg som student.

Hjelp med veivalg, jobb og karriere. Du er velkommen til en karriereprat om ulike muligheter som finnes.  Kanskje lurer du på hva du kan bruke utdannelsen din til, hva du passer til, hvilken lønn du kan forvente eller hvilke internshipsmuligheter som finnes? Kom innom oss på drop-in hver dag. Vi tilbyr også karriereveiledning, hvor vi setter av en time og fokuserer på ditt behov.  

Vi hjelper deg gjennom hele jobbsøkerprosessen. Vi har drop-in hver dag. Stikk innom så gir vi deg verdifulle råd og tips, enten det gjelder å finne jobb, hvordan skrive CV/søknad eller trene til intervju.

Jobbsøkerkurs - gjennom hele studieløpet! Bli en god jobbsøker – delta på skreddersydde karriere- og jobbsøkerkurs tilpasset ditt studium! Her lærer du jobbsøking fra A-Å, og ofte har vi med oss bedrifter på kursene som gir deg verdifulle tips. Se på dette som ditt karrierefag og en viktig investering i framtiden.

Karriereportalen er BIs egen stillingsportal
Her finner du jobbene fra bedrifter som er interessert i å rekruttere studenter fra BI i tillegg til interessante arrangementer.

Karrieredager, seminarer og bedriftspresentasjoner
Gjennom hele året holder vi spennende seminarer med fokus på hva som skal til for å lykkes i ulike stillinger. Du får blant annet høre karriereerfaringer fra tidligere BI studenter (alumni). Det arrangeres også bedriftspresentasjoner gjennom hele semesteret på BI. Følg med på karriereportalen for å se hva som skjer nå!

Ressurser på nett. Her på @bi har vi samlet mange gode linker og andre ressurser knyttet til karriere! Ressursene finner du under tjenester og Karriereservice.

BI Internship – få jobberfaring som valgkurs!
På 2. året av bachelorgraden kan du søke på denne spennende ordningen! Vi står bak ordningen og hjelper deg i prosessen. (Legger ved et vedlegg her, med tekst som/side som denne overskriften kan linkes opp til.

Last Modified: 20.08.2015 15:23