16

feb
lør
21:13

BI Internship i Stavanger

BI Internship er en populær ordning hvor du arbeider hos en arbeidsgiver med relevante oppgaver i en kortere periode i løpet av studiet ditt. BI tilbyr Internship både på bachelor og master nivå. Ved BI Stavanger kan 2. års studenter ved studieretning Markedsføringsledelse og Økonomi & administrasjon velge internship.​

Emilie Kristine Wiig hadde høsten 2014 sin arbeidspraksis hos SubSea Services, torsdager og fredager i godt og vel tre måneder. Emilie har nå relevant og nyttig arbeidserfaring på CVén, samt gode referanser til bruk i jobbsøking etter endte studier.

 

Her er noen av bedriftene som internshipstudentene har hatt arbeidspraksis hos:

Lyse ASLaerdal MedicalArkaden/Torgterrassen
CegalTalismanWeatherford
Region StavangerOstehuset ASInnovasjon Norge
Caverion Blest ReklameSubsea Services
Stavanger Aftenblad Varme & BadLærdal Medical
Conoco Phillips

Line Jin Jørgensen, 3 års student i økonomi hadde sitt internship hos Region Stavanger. Line anbefaler internship for de medstudenter som søker aktiv læring gjennom anvendelse av teori i praksis.

"Internship hos Region Stavanger har gitt meg relevant arbeidserfaring. Jeg har gått to dager i uken i praksis samtidig som jeg har tatt andre fag. Kombinasjonen av å levere solid både hos bedriften og i studier har vært en lærerik erfaring. Jeg har blitt flinkere til å prioritere i en hektisk hverdag, og har måttet ta riktige valg for å kunne gjøre det bra både på skolen og gjøre en fremragende innsats hos Region Stavanger. Internship har gjort meg mer bevisst på sterke og svake sider ved meg selv og vist meg hvilke arbeidsområder som finnes på arbeidsmarkedet. Arbeidspraksis hos Region Stavanger har gitt meg aktiv læring og gjort meg tryggere på hva som forventes av meg i ett fremtidig arbeidsliv. Anbefaler Internship for de som søker aktiv læring ved bruk av teori og praksis"

Last Modified: 23.06.2015 14:07