Studiemestring Oslo

16

feb
lør
20:32

Back to school

Visste du at BI har mange gratis tilbud til seg som student for at du skal lykkes med studiene? Sjekk ut tilbudene under!

BB2R3343-1.JPG

FORVEI

ForVei er en times coaching samtale hvor vi snakker om hvordan du har det som 1.klassestudent på BI. Vi vet at mange faktorer påvirker hvordan du mestrer studiehverdagen. Målet med samtalen er at du skal trives enda bedre her på BI! Send mail til forvei@bi.no for å avtale time.

VI ER HER FOR Å HJELPE DEG

Studentpartner arbeider med studiemestring, læringsmiljø og velferdstjenester på BI. Dersom du skulle trenge hjelp med tilrettelegging av studiehverdagen, veiledning, coaching eller bare noen å snakke med, så er vi her. Ta kontakt med oss for mer informasjon på email studentpartner@bi.no eller besøk oss i C3.

SPØR EN BIBLIOTEKAR

Lurer du på hvordan du finner kilder du kan bruke i oppgaven din eller hvordan du skal sette opp litteraturlisten? Kom innom biblioteket eller chat med en bibliotekar for å få hjelp!

KURSTILBUD OG DROP-IN VEILEDING

Excelkurs: Har du lyst til bli bedre i Excel? Det avholdes innføringskurs og kurs på et mer avansert nivå, hvert semester. Begge kursene er gratis. God kunnskap i Excel er svært nyttig i arbeidslivet, samt et godt verktøy som student.

Seminargrupper 1-årsstudenter: Alle førsteklassestudenter er delt inn i seminargrupper, som ledes av erfarne og flinke studenter. Det vil være 5 samlinger i løpet av våren, hvor det kan arbeides med kursene dette semesteret. Tidspunkter kommer opp i din timeplan.

Endnote-kurs: Endnote er programmet som hjelper deg med å sette inn referanser og lage litteraturlister når du skriver oppgaver – meld deg på kurs og lær mer om et nyttig verktøy! Datoer og påmelding på bi.no/biblioteket

Spss og Datastream: Biblioteket tilbyr ukentlig drop-in veiledning i finans-databasen Datastream og statistikkprogrammene Spss, Eview og Stata. Se aktivitetskalenderen på bi.no/bibliotek for tidspunkter.

Qualtrics: Har du konkrete spørsmål og utfordringer rundt din spørreundersøkelse? På biblioteket tilbys det drop-in veiledning! Se aktivitetskalender på bi.no/biblioteket for tidspunkter.

Drop-in veiledning: På "Drop-in veiledning" kan du komme og spørre om det du måtte ha av faglige spørsmål, og oppgaveskriving (Biblioteker C6).

Mandag og onsdag: 14:00 – 19:00

Tirsdag: 17:00 – 19:00

Torsdag: 15:00 – 19:00

Last Modified: 11.01.2018 14:51