Studiemestring Oslo

16

feb
lør
21:30

Studiemestring Oslo

​Studiemestring handler om å mestre det faglige, men omhandler også studentlivets sosiale og mellommenneskelige aspekter. BI ønsker at du skal lykkes på alle mulige måter, og har samlet en del tilbud vi håper kan være til god hjelp.

 

​Studieteknikk

Å vite hvordan du skal ta fatt på studiene, hvordan du selv lærer best og hva du kanskje må arbeide litt mer med, er essensielt for å få det meste ut av tiden du bruker på studiene dine. Ved å fokusere på studieteknikk og planlegge din hverdag, kan du hjelpe deg selv til en mer oversiktlig studiehverdag. Tips til god studieteknikk finner du her.


Faglig hjelp

Seminargrupper er et unikt tilbud til førsteårs bachelorstudenter, hvor det blir skapt et mindre klassemiljø innenfor en studieretning. Her er det mulighet til å diskutere og praktisere fagene, gjennom samtale med gode veiledere og/eller oppgaveløsning.

Drop-in veiledning er tilbud som tilbys i C6 på biblioteket, hver uke gjennom hele semesteret. Dyktige veiledere er her for å hjelpe deg med faglige spørsmål og spørsmål tilknyttet skriveprosessen.

Kurs

Kalkulatoren er et sentralt hjelpemiddel i mange fag. Å vite hvordan din kalkulator fungerer generelt, hvilke innstillinger som er rette å ha og hvilke former du bør lære deg godt er alle ting som blir gjennomgått på kalkulatorkurs. 

Excel er et annet svært nyttig hjelpemiddel, med utallige muligheter og bruksområder. Det settes opp Excelkurs både på høst- og vårsemesteret, på nybegynnernivå og et viderekommende nivå.

Samtale

Hvis du synes livet og hverdagen er utfordrende, henger litt etter i noen fag eller generelt bare ønsker noen å snakke med? Da kan du benytte deg av vårt samtaletilbud. Både rådgivere og studentpresten kan hjelpe deg. Ta kontakt på studentpartner@bi.no eller studentprest@bi.no.

Tilrettelegging
Har du behov for spesiell tilrettelegging av dine studier, enten på kort eller lang sikt? Se hva slags hjelp BI tilbyr hva angår tilrettelegging av studier, og ta kontakt dersom du har spørsmål.

Last Modified: 07.11.2017 11:23