20

feb
ons
00:05

Samtale/coaching

​Du trenger ikke ha problemer for å gå til samtale eller coaching, men du kan ha et ønske om å få det enda bedre. Coaching passer for alle. I tillegg til coaching som er rettet mot prestasjoner og ferdigheter, kan du også coaches for å oppnå personlig utvikling.Hos Studentpartner kan du få snakke med noen som ikke gir deg svarene, men som kan hjelpe deg med dine utfordringer og hjelpe deg å sortere, prioritere og gjennomføre dine mål. 

Ta kontakt med oss på studentpartner@bi.no eller møt oss i C3 ved ønske om veiledning eller coaching.

Studentprest: 

Også studentpresten på BI Oslo kan være en samtalepartner når du som student trenger noen å snakke med. Hun har taushetsplikt, og er en god sparringspartner. Ta kontakt på studentprest@bi.no eller møt presten i C3.

ForVei:

ForVei er en times samtale som tilbys studenter i 1. klasse hvor vi prater om deg og din studiehverdag, både om utfordringer og om hva som er bra.

Mer om ForVei:

  • Personlig samtale og coaching sentrert rundt deg. 
  • Mulighet til å snakke om ting som er vanskelig. 
  • Gi tilbakemelding på forelesninger og forelesere.
  • Få råd om planlegging, tilrettelegging og studiemestring generelt.

Ved påmelding får du mulighet til å velge en dag og tidspunkt som passer med din tidsplan. Book time eller send en e-post til forvei@bi.no for å gjøre en avtale med en veileder.

SiOs kurs og grupper:

Er du redd for å ta ordet i forsamlinger, er du bekymret for eksamen eller trenger du tips til hvordan du kan studere mer effektivt og få en bedre studiehverdag? SiO arrangerer ulike grupper og kurs for studenter som trenger hjelp til å mestre studietiden.

Alle kurs og grupper er gratis for studenter som har betalt semesteravgift til SiO.  Kurs- og gruppetilbudet kan brukes av alle studenter tilknyttet SiO uavhengig av studiested.

Last Modified: 12.02.2018 09:13