Studentlivet i Oslo

20

feb
ons
00:12

Studentlivet i Oslo

​Livet som student er mye mer enn bare dine studier. Derfor har vi samlet en del nyttig informasjon om hvordan det er å være student ved BI Oslo, og hvilke tilbud vi har til deg utenom det rent akademiske. 

Som student har du andre økonomiske forutsetninger enn før og etter studiene. Mange ulike velferdstilbud er satt til verks for å bidra til at din studiehverdag skal bli enklere. De mest brukte velferdstilbudene du som student har tilgang til er studentbolig, studenthelsetjeneste, rådgivningstjeneste og trening. Les mer om hvert enkelt tilbud under studentsamskipnad.

Det finnes mange ulike instanser på campus som du kan benytte deg av dersom du har noe på hjertet. Enten du trenger råd til karriererelaterte spørsmål, din økonomi eller hvis du bare ønsker å snakke med noen, så vil det alltid være noen du kan henvende deg til. Sjekk ut de ulike tilbudene under samtale og coaching.

Som student vil du til stadighet være omringet av sosiale og morsomme aktiviteter. Det er viktig å ha det gøy i studietiden, samtidig som man må være observant på drikkemønsteret som utvikles. Les mer om BIs tanker om studenter og alkohol

BI er en sekulær utdanningsinstitusjon. Dette innebærer at skolene har som mål å legge til rette for mangfoldet av tros- og livssyn som fins blant studenten. Dette skjer gjennom aktiv støtte til studentforeningene, rom for tro og tanke og studentprestene. Se de forskjellige tilbudene din campus legger til rette for under tro og livssyn.

Studentforeningen er her for at du som student skal kunne bygge deg både vennskap og nettverk. På BI finnes det mange foreninger som kan gi deg lærerike og interessante erfaringer. Sjekk ut din studentforening for å finne noe som matcher dine interesser.

Last Modified: 11.08.2016 17:59