16

feb
lør
21:13

Det du trenger å vite om jobbsøking

​Her på @bi har vi samlet sammen nyttige ressurser for deg som er på utkikk etter jobb, eller bare ønsker å undersøke mulighetene dine etter endt studie. Vi på Karriereservice har delt inn informasjonen i forhold til de ulike delene av jobbsøkerprosessen.

 

Få en oversikt over ressursene vi har på @bi her

Din merkevare – du må kjenne deg selv. Hva er din motivasjon, hvilke egenskaper du har og kan du sette ord på hva du har lært gjennom utdanning og annen erfaring?

Orientering på jobbmarkedet Hvilke stillinger finnes og hvilke stillinger passer og deg? Hvordan kan du bruke nettverket ditt i jobbsøkerprosessen? Hva slags lønn kan du forvente deg?

CV og søknad – dine viktigste salgsdokument. Hvordan kan du skrive en strukturert og kort CV som får frem din merkevare? Hvordan skreddersyr man søknaden slik at bedriften skjønner at du er den rette for jobben?

Intervju – selg deg inn som den rette kandidaten. Din jobb under intervjuet er å gjøre det trygt for bedriften å ansette deg. Her kan leser du om hvordan du kan gjøre det, i tillegg til hvordan du løser case, eller gjør godt inntrykk på et assessmentsenter.

Last Modified: 28.05.2015 14:29