Studiemestring Bergen

15

des
lør
23:52

Studiemestring

​​Studiemestring handler ikke bare om gode faglige prestasjoner. Det handler også om alt det andre studielivet byr på av sosiale og mellommenneskelige aspekter. BI ønsker at du skal lykkes på alle mulige måter, og har en del tilbud vi håper kan være til god hjelp.

 

​Studieteknikk

Å vite hvordan du skal ta fatt på studiene, hvordan du selv lærer best og hva du kanskje må arbeide litt mer med, er essensielt for å få det meste ut av tiden du bruker på studiene dine. Ved å fokusere på studieteknikk og planlegge din hverdag, kan du hjelpe deg selv til en mer oversiktlig studiehverdag. 

Kurs

På BI Bergen tilbys ulike kurs til deg som er student her. Kursene er ment som et supplement til det faglige, og som hjelp til din hverdag som student.

Faglig hjelp

Vi har også gode faglig tilbud til dere studenter. Benytt deg av disse for å få svar på enkeltstående spørsmål, få veiledning av gode studenter over tid eller hjelp til kildebruk. 

Samtale

Det er viktig for oss at våre studenter også har det bra, også i livet rundt studiene. Vi er her for deg for å gi personlig veiledning og bistå deg også på det personlige plan. 

Last Modified: 29.01.2018 08:34