Studiemestring

16

feb
lør
20:33

Studiemestring

​STUDIEMESTRING - STUDER SMART - ÅPEN VEILEDNING

​Nytt semester - nye muligheter!

Planlegg og strukturer hverdagen din slik at du kommer godt i gang med dette semesteret! Sørg for å benytte deg av BIs unike tilbud, slik at du mestrer din studiehverdag best mulig.

Vi er her for å hjelpe deg!

Har du spørsmål til oss er studieveileder og IT-support normalt tilgjengelig i Servicesenteret hver dag.

Dersom du ønsker å ta en prat om studiemestring, gjennomføring av studiene, tilrettelegging av eksamen eller andre ting, har du også mulighet for å bestille individuell veiledning.

Ta kontakt med oss i Servicesenteret via kontaktskjemaet på @BI eller på epost: bi-bergen@bi.no

Spør en bibliotekar

Lurer du på hvordan du finner kilder du kan bruke i oppgaven din eller hvordan du skal sette opp litteraturlisten? Kom innom biblioteket i 2. etg eller chat med en bibliotekar for å få hjelp. Er du i gang med en større oppgave/prosjekt kan du også bestille time for veiledning i litteratur- og informasjonssøk. Veiledningstidspunkt er hovedsaklig mellom 09:00-15:30.

Åpningstider, chat etc. på bi.no/bibliotek

Vi hjelper deg på vei mot drømmejobben

Karriereservice hjelper deg gjennom hele studietiden. Hos oss kan du få hjelp til alt som omfatter jobb og karriere. F.eks jobbsøking, karrierevalg, gjennomgang av søknad/CV og intervjutrening. "Alt om jobbsøking"-kurs gjennomføres hvert semester.

Drop-in veiledning mandag-fredag kl 9-14, samt individuell veiledning etter avtale.

Ta kontakt med vår karriereveileder Lene Faye Jordan på epost: lene.f.jordan@bi.no


Studiemestring og kurstilbud


Oppgaveseminar for 1.-årsstudenter

Vi kan tilby oppgaveseminar i enkelte fag for alle førsteklassestudenter. Disse ledes av forelesere eller erfarne og flinke studenter.

Kurs i skrivetrening

Delta på kurs i akademisk skriving og oppnå bedre eksamensresultater! Kurset er spesielt rettet mot 1.årsstudenter. Det er gratis, men har bindende påmelding etter førstemann til mølla-prinsippet.

Informasjon om datoer og påmelding blir publisert på @BI

Endnote-kurs

Endnote er programmet som hjelper deg med å sette inn referanser og lage litteraturlister når du skriver oppgaver – meld deg på kurs og lær mer om et nyttig verktøy!

Datoer og påmelding på bi.no/bibliotek


 

Last Modified: 09.05.2016 14:42