19

jul
tor
11:20

Samlinger for nettstudenter

​Frivillig samling gjennomføres helgen i uke 35 og helgen i uke 45 i høstsemesteret samt helgen i uke 4 og helgen i uke 14 i vårsemesteret ved Handelshøyskolen BI - campus Oslo.

På samlingen vil du treffe lærer, medstudenter og ansatte ved Handelshøyskolen BI- Det faglige innholdet vil gi deg oversikt over temaene i kurset og gi deg et godt utgangspunkt for det videre arbeidet med studiene.

Samlingene i Oslo kan betraktes som et tillegg til kursinnholdet på itslearning, og har hovedsakelig en form og et opplegg tilpasset de som møter opp. Du vil finne all informasjon, videoer og alt annet fagstoff du trenger i kursrommet på itslearning. Dette skal også være dekkende for temaene det jobbes med på eventuelle samlinger om du ikke har anledning til å møte opp.

Webinarer
​Flere av våre kurs gjennomføres uten fysiske samlinger. Kurset vil istedenfor inneholde andre læringselementer som f.eks. direktesendte webinarer og temabaserte videoer.


Vi vil være tilgjengelig for veiledning i løpet av helgen om det skulle være noe. Send gjerne en henvendelse via kontaktskjema for å avtale tid.

Du vil finne tidspunkt for forelesningene i kurset du er påmeldt i din timeplan i menyen til venstre. Er det satt opp webinar i ditt kurs, vil også det ligge i timeplanen. 

Du finner også samlingsplanen på denne siden.

https://www.bi.no/studier-og-kurs/nettstudier/samlinger-for-nettstudenter/

Last Modified: 27.11.2017 12:41