16

feb
lør
21:34

Oslo vant BIs nasjonale Casekonkurranse

​Oslo stakk av med seieren da den nasjonale Casekonkurransen mellom BIs campuser gikk av stabelen. Stavanger ble nummer to og Bergen nummer tre.


Konkurransen ble holdt i Bergen og caset ble utdelt på onsdag.Både Oslo og Bergen var representert med to lag, Trondheim og Stavanger var representert med ett.

Studentene hadde 24 timer på å komme opp med gode løsninger til caset som var levert av Kavli. I dommerpanelet satt blant annet administrerende direktør i selskapet, sammen med fylkesordføreren i Hordaland og en partner fra Deloitte.

Oslolaget består av Joshua Chong, Kristin Grytøyr Andreassen, Christian Rennie Linge og Emil Kristoffer Feet.

Canada og Serbia

Det var Oslo som gikk av med seieren, foran Stavanger på 2. plass og Bergen på 3. plass. Det betyr at studentene fra Oslo vil reise til Canada i mars 2016 for å konkurrere i den svært anerkjente konkurransen McGill Management International Case Competition, mens studentene fra Stavanger vil dra til Serbia i april 2016, for å konkurrere i Belgrade Business International Case Competition.


Laget fra Stavanger består av Yonatan Mahari, Markus Eidesen,Victor Rolfsnesog Sindre Digernes
.

Oslo arrangerer International Case Competition

- Konkurransen i Bergen var svært bra gjennomført, og det er veldig lærerikt for både studenter og advisors å være med på, sier Marielle Solvang Nilsen, som er koordinator for BI Case Study Club Oslo.

Neste Casekonkurranse arrangert av BI er BI International Case Competition i Oslo. Konkurransen arrangeres 13.-19. februar 2016, og 12 lag fra 10 forskjellige land skal delta, deriblant lag fra New Zealand, Canada, Hong Kong og Tyskland. Les mer om BI International Case Competition her;

http://www.bi.edu/study/bi-international-case-competition/about-biicc/

Last Modified: 30.10.2015 12:32