Kom i gang!

@BI / @BI

16

feb
lør
20:34

@BI

​@BI er din viktigste kommunikasjonskanal. Her finner du alle studenttjenester, studieinformasjon og viktige linker samlet på ett sted. Dette gjør det enkelt for deg å finne fram til informasjon og tjenester som er viktig for din studiehverdag.

Slik bruker du @BI

Brukernavn og passord: Når du har akseptert studieplassen mottar du brukernavn og passord, som du må ta godt vare på.  E-post med påloggingsinformasjon blir sendt innen ca. en uke fra BI har mottat kontrakt.

Bruk denne lenken dersom du har poblemer med å logge på @BI!

Din kontaktinformasjon

På @BI ligger din kontaktinformasjon; adresse, telefonnummer, e-post osv. Det er svært viktig at du kontrollerer at dine personlige opplysninger er riktig registrert, og at du oppdaterer ved endringer.

Forelesningsnotater

På @BI ligger også læringsplattformen itslearning, hvor du finner faglig kursinformasjon, som for eksempel forelesningsnotater. Det er viktig å merke seg at mye av den faglige informasjonen kun formidles via itslearning. Som student er du derfor pliktig til å sjekke itslearning regelmessig.

Studentservice

@BI inneholder også mye annen relevant informasjon til deg som er student, blant annet servicetilbud, IT-tjenester og Karriereservice.

Les mer om hvordan du bruker @BI.

Last Modified: 08.03.2017 13:25