Digital eksamen

16

feb
lør
21:29

PowerPoint om digital skoleeksamen

Klikk og se vår presentasjon om digital skoleeksamen. Du finner også en del informasjon om bruk av Excel på skoleeksamen. NB! Det er ikke alle skoleeksamener som tillater at du legger med vedlegg, ei heller er det en selvfølge at disse er i Excel!

Se videoer om digital eksamen!

Spent på hvordan du skal danne gruppe og levere din digitale eksamen? Usikker på hvordan du gjør besvarelsesfilen mindre? Se våre videoer om digital eksamen nå!

Test en skoleeksamen!

Lurer du på hvordan en digital skoleeksamen gjennomføres? Vi har nå en demoversjon du kan teste. Klikk og prøv - du kan ikke gjøre noe galt her! Velg mellom word-basert eksamen og multiple choice (nettleserbasert).

Gruppeinnlevering i DigiEx?

Pass på at ALLE er med i gruppa før dere leverer. Det er viktig at alle invitasjoner til og forespørsler om medlemsskap er bekreftet - ellers vil ikke alle få besvarelsen registrert på seg! Les mer på @BI eller spør oss på examoslo@bi.no

Scanne til pdf?

Har du skrevet besvarelsen for hånd, men skal levere digitalt? Vi tipser deg om hva du må være oppmerksom på for at scanningen skal gå greit. Vet du ikke hvordan du scanner? Ikke noe problem - vi hjelper deg med det også!