Avsluttende seminar

15

feb
fre
22:09

Avsluttende seminar

​Avsluttende seminar er et dagsseminar for studenter som skal begynne på sitt tredje og avsluttende Master of Management program.

Gjeldende studenter vil motta invitasjon til seminaret på epost.

Seminaret skal bidra til å sette i gang arbeidet med å skrive den avsluttende oppgaven, samt for å knytte nyttige kontakter med andre avsluttende studenter.

Uansett hvilket avsluttende program du velger, så vil arbeidet med den avsluttende oppgaven komme til å stå sentralt. Som Master of Management-student får du tilbud om kurs i oppgaveskriving og fordypningskurs i metode. Seminaret er et ytterligere tilbud for å forberede deg til arbeidet med den avsluttende oppgaven.

I løpet av dette dagsseminaret vil du møte noen av BIs fremste forskere innenfor ulike fagområder. Du vil få presentert nye forskningsresultater innenfor ledelsesforskning. Samtidig vil du få dele forskernes refleksjoner om hvilke forskningsmetoder de benytter, hvorfor de gjør det, og hva som er styrker og svakheter ved de forskningsmetodene de bruker.

BI Alumni bidrar med foredrag om nettverk og relasjoner, med ønske om å skape en god atmosfære for å utvikle ditt nettverk med andre avsluttende studenter.

Presentasjoner og videoer fra seminaret er tilgjengelig for Master of Management-studenter på læringsplattformen itslearning.

Les mer her.

 

 

Last Modified: 25.04.2017 10:12