15

feb
fre
22:11

Parkering Nydalen

Nydalen P-hus har parkeringsplasser under BI bygget. I tillegg finnes det rabattert parkeringsplasser i Sandakerveien 113-119. Det er også betalingsplasser i området rundt bygget og i Nydalen generelt.

Takstene pr. 1. juli 2013 for den rabatterte parkeringen er 20 kr pr. time de første fire timene, og 30 kr pr. time etter det.​ Oppdaterte takster vil alltid være oppslått ved betalingsautomaten.
Studenter, besøkende og ansatte må følge de generelle retningslinjene som gjelder for parkeringsanlegget på lik linje med andre leietakere og besøkende. Europark har ansvar for den operative driften av parkeringsanlegget. Se Europark for oppdatert informasjon for priser og åpningstider for parkering i Nydalen P-hus og andre betalingsplasser i Nydalen.
Det er flere av kollektivtransport mulighetene i Oslo som går direkte til Nydalen. T-bane 3, 4 og 6 stopper ved Nydalen. Buss 37 har endestopp i Nydalen, og buss 30 og 55 stopper også like utenfor BI-bygget.
Det er også mulig å ta sykkel når du skal på forelesning! Det er 600 oppstillingsplasser for sykkel rett ved hovedinngangen.


Last Modified: 25.04.2017 10:09