19

feb
tir
13:53

Offentlig transport

Slik finner du frem til vårt undervisningsbygg i Nydalen.

Kollektiv transport
Flere av kollektivtransport mulighetene i Oslo som går direkte til Nydalen. T-bane 4, 5 og 6 stopper ved Nydalen. Buss 37 har endestopp i Nydalen, og buss 30 og 55 stopper også like utenfor BI-bygget.

Til/ fra Gardermoen
På Store Ringvei (ring 3) er det holdeplass for Flybussexpressen (Nor-Way Bussekspress og rute F3 til Bekkestua) Mer om flybussekspressen. Det tar ca. 5 minutter å gå fra BI og opp til holdeplassen. Herfra tar bussen ca 40 minutter.
Du kan også ta T-banen ned til Oslo S - og flytoget videre derfra. Det er en reise på ca. 30 minutter. Den nye t-baneringen er åpnet og går nå i ring rundt Oslo sentrum med åtte tog i timen.

The Tunnel of light
Dette er en spesiell t-banestasjon hvor du i rulletrappen som går opp fra Nydalen Stasjon, får en spesiell opplevelse av lys og lyd.

Bruk sykkel når du skal på forelesning! Det er 600 oppstillingsplasser for sykkel rett ved hovedinngangen.

”The tunnel of light” er et elektronisk kunstverk der lys, musikk, teknologi og arkitektur er utformet som en integrert og sammenkomponert helhet, og som ved hjelp av sensorer også dynamisk reagerer i samspill med publikum som benytter rulletrappen. Den rulletrappen som går direkte opp til BIs hovedinngang.

Last Modified: 25.04.2017 10:09