Praktisk informasjon

20

feb
ons
00:02

Praktisk informasjon

KURSPÅMELDING

Det er elektronisk kurspåmelding til våre kurs. Så fremt det er ledige plasser, kan vi ta opp deltakere frem til kursstart som er i månedsskiftet august/september og januar/februar. Enkelte kurs kan bli avlyst før kursstart dersom det er få påmeldte, så det er viktig at du melder deg på i god tid. Påmelding til kurs er økonomisk bindende. 

FORKUNNSKAPER/ OPPTAKSKRAV

Man trenger ikke generell studiekompetanse for å melde seg på enkeltkurs. Enkelte kurs har derimot krav til forkunnskaper, dette kommer i så fall frem av kursbeskrivelsene som du finner på www.bi.no/bankogforsikring  Erfaring fra arbeid innen bank, finans eller forsikring er en fordel.

 

PC MED TILGANG TIL INTERNETT

Handelshøyskolen BI bruker IKT-plattformen itslearning i kommunikasjon med studentene, og som student må du ha PC med tilgang til Internett.

FORSKRIFT OM OPPTAK, STUDIER OG EKSAMEN

Du må gjøre deg kjent med Forskrift om opptak, studier og eksamen ved Handelshøyskolen BI. Dette er viktig informasjon for deg som student. Du finner forskriften her: www.bi.no/forskrift

KARAKTERER

BI bruker et karaktersystem med en gradert skala fra A til E for bestått, og F for ikke bestått. For noen få kurs brukes karakterene: Bestått (P)/ Ikke bestått (F).

 

HVA DEKKER KURSAVGIFTEN?

• Pensumlitteratur

• Studiesamlinger (lunsj inkludert). Reise og opphold kommer i tillegg.

• Faglig veiledning

• Retting av innleveringsoppgaver

• Ett eksamensforsøk

 

FORBEHOLD OM ENDRINGER

BI Bank og Forsikring tar forbehold om endringer i studiemodeller, kurstilbud og priser. Oppdatert informasjon finner du på www.bi.no/bankogforsikring


Last Modified: 25.04.2017 10:09