Studiemestring Bergen

15

feb
fre
22:12

Sammen kurs

Synes du det er vanskelig å strukturerer hverdagen din? Eller sliter du med eksamensangst? Kanskje synes du smalltalk er vanskelig og setter deg bakerst i auditoriet for å unngå å prate, eller gruer deg så fælt til muntlige presentasjoner at du heller skulker forelesningen.


 


 

Sammen Karriere og Studiemestring arrangerer hvert semester flere ulike kurs for å gi deg en bedre studiehverdag.

Kursene er gratis for deg som betaler semesteravgift til Sammen. For mer informasjon og påmelding se link.

Eksamensangst: Mange gruer seg for eksamen. Dette kurset er beregnet for deg som sliter med eksamensangst før eller under eksamen, i en slik grad at du mister konsentrasjonen og det går ut over prestasjonene dine. På seminaret lærer du nyttige strategier og teknikker for å holde fokus på arbeidsoppgavene.

Ta ordet:  Opplever du ubehag når du skal ta ordet i en forsamling? Får du hjertebank, skjelving og konsentrasjonsproblemer? Har du det slik, er det lurt å gjøre noe med det!

3 timers kurs i stressmestring: Kurset tar sikte på å øke din bevissthet rundt stress og stressmestring. Kurset er en blanding av teori og øvelser.

Trygg i møte med andre: Lar du være å ta ordet i sosiale sammenhenger for å slippe å bli sett og hørt?

Mindfulness: Stressser du alltid over det neste du skal gjøre? Har du problemer med konsentrasjonen? Mange studenter opplever at studietilværelsen i perioder er preget av mye stress. Det kan være i forbindelse med eksamen, tidspress, negative tanker, bekymringer, lav selvfølelse eller utfordringer i privatlivet.

Last Modified: 05.02.2018 11:20