Vellykket Fadderullan

@BI

20

feb
ons
12:50

Vellykket Fadderullan

 

Tradisjonen tro tok årets Fadderullan-crew i mot årets
førsteklassinger med åpne armer.

Vellykket studiestart.jpeg

Et godt planlagt Fadderullan med spennende arrangementer og godt vær har bidratt til å gi årets nye studenter en god sosial plattform for sin studietid på BI.  Leder for SBIO, Fredrik Morberg, ønsker å takke alle som har bidratt under Fadderullan.

”Det å få studentene tilbake på skolen, etter flere uker med planlegging, var mitt største høydepunkt fra studiestart. Jeg håper våre nye BI-studenter har fått en fin start på studiene. Husk at deltakelse i studentforeningens aktiviteter vil gi deg en studietid du aldri vil glemme!”

Høydepunkt

Årets Fadderullan har gitt deltakerne et innholdsrikt og variert tilbud. Sail Challenge, linjedagen og rebusløpet har sammen med konsertene til DDE og Postgirobygget blitt populære gjengangere i Fadderullan. SBIO-bowl og Velferdsdagen sørget for å opplyse om tilbudene BI-studenter har ved siden av selve studiene.

BI Studentpartner har sammen med SBIO-ledelsen delt ut gratis vann og pølser gjennom hele Fadderullan. Leder for BI Studentpartner, Trude Tanum, er samstemt med Fredrik Morberg. Hun trekker frem studiestartsperioden som er et av årets store høydepunkt. Fadderullan-crewet, med ledelsen i spissen, har gjort en veldig god jobb i år. De har arrangert et godt program for fadderne og de nye studentene.”

Last Modified: 22.10.2012 10:28