Studentlivet i Oslo

18

feb
man
17:48

Tro og livssyn

​Her finner du informasjon om studentpresten, samt tilbudet "Rom for tro og tanke", religiøse studentforeninger og gudstjenester. 

Når livet blir for stort - eller for lite…

Studentprestene er til stede for samtale for den som ønsker. Vi har tid og taushetsplikt. Til studentprestekontoret kan du komme med alt som hører livet til. Enten det handler om utfordringer i hverdagen, tanker om vennskap og kjærlighet, dele tro, snakke om tvil: Det er den som kommer som bestemmer hva det skal snakkes om. Ingenting er for stort eller for lite til å ta med inn i samtalen.

Studentpresten på BI heter Anne Anita. Hun har tidligere vært studentprest ved Universitetet i Oslo og daglig leder og prest ved Dialogsenteret Emmaus og Kirkelig dialogsenter.

IMG_2988.JPG

 Hun kan kontaktes på e-post: studentprest@bi.no.

Rom for tro og tanke

BI har satt av et sted til bønn, meditasjon og refleksjon i D-blokkas 1. etasje. Du er velkommen til å bruke det. I rommet fins et lite bibliotek med hellige skrifter og litteratur. Organisert bruk av rommet avtales med Brukerrådet for Rom for tro og tanke. Hvis du har spørsmål, så kan du ta kontakt med studentprest@at.bi.no.

Gudstjenester
Studentpresten hjelpe deg å komme i kontakt med ditt trossamfunn. Som en del av Den norske kirke inviterer studentprestene i Oslo til gudstjenester i Slottskapellet og Kulturkirken Jakob. Se mer på facebook.

Last Modified: 03.04.2017 13:35