21

feb
tor
08:43

Bestille pensumbøker

Det enkleste for deg som er student ved BI Nettstudier, er å bestille bokpakker på nett fra vår samarbeidende bokhandel Akademika.www.akademika.no finner du kursoversikt, innhold i bokpakkene og priser. Du har anledning til selv å legge til og trekke fra de bøkene du ønsker. Bokpakkene sendes for kun kr. 30,- pr. bestilling.

For å gå direkte til bokpakkene, se www.akademika.no. Klikk på lenken merket BI Nettstudier.Har du spørsmål til bokpakkene eller bestillingsløsningen, kan du ta kontakt via e-post: kundeservice@akademika.no eller telefon 22 18 81 00.

Studerer du i utlandet?

Studenter bosatt i utlandet har dessverre ikke anledning til å benytte nettbestillingsløsningen, og oppfordres til å bestille bokpakke via e-post eller telefon. Merk at leveringstid til adresser utenfor Norge kan variere sterkt. Det er mulig å velge ekspresslevering utenlands, men dette medfører ekstra kostnader. Har du anledning til å bestille bøkene til en norsk adresse, for så å hente dem selv eller få noen til å medbringe dem, kan dette også være en løsning.

Når er bokpakkene klare?

Bokpakkenes innhold bestemmes på grunnlag av BIs kursbeskrivelser som revideres før hvert studieår. Når endelig kursbeskrivelse foreligger, vil bokpakkene bli lagt ut på Akademikas nettsider. Dette er normalt medio juni for høstsemesteret og ultimo november for vårsemesteret.

Pensumlitteratur kan i enkelte tilfeller bli forsinket. Akademika sørger da for å ettersende forsinkete titler til alle som har bestilt bokpakker. På din faktura vil det være merket av hvilke titler som må ettersendes.

Studieguidene for de fleste kursene er digitale og publiseres i nettklasserommet til hvert enkelt kurs ved kursstart.

Last Modified: 03.08.2012 12:36