Julegrantenning

@BI

19

feb
tir
23:59

Julegrantenning

For tredje året på rad skal ansatte og studentene ved Handelshøyskolen BI i Oslo samle inn gaver til Fattighuset. Under julegrantenningen på BI den 3. desember starter innsamlingen som vil vare helt til Lucia-dagen 13. desember. Vi håper du ønsker å bidra med en gave under treet.

 

I samarbeid med BI studenpartner, studentforeningen ved BI (SBIO), kantinerådet, Eurest og BI Facility skal ansatte og studentene markere starten på innsamlingen av gaver til Fattighuset.

Gavene må merkes med aldersgruppe og kjønn. Det må være pene/ubrukte ting som pakkes inn. NB! Ikke mat og drikke. Tidsperiode: 3.des til 13.des.

Studentpresten ved BI Nils Jøran Riedl vil ønske alle velkommen kl. 09.15, før den offisielle julegrantenningen settes i gang.

Program for dagen:

Kl 09.00- Famfa åpner med julesang. Det blir en hyggelig start på dagen, Kantinerådet, Eurest, Studenpartner og BI Facility deler ut gløgg, klementiner og pepperkaker.

Ca Kl. 09.15- Studentprest Nils Jøran ønsker alle velkommen og tenner julegranen.

Ca. 09.25- allsang

Ca. 09.30- Famfa avslutter med en sang  


Lunsj: Det serveres julegrøt med ”mandel” til 5 kroner og saft til 2 kroner i studentkantinen.

”Mandel i grøten"; Eurest holder en konkurranse hvor 10 tallerkener er stemplet, og de som får et stempel vinner gratis lunsj i kantinen. 

 

Last Modified: 23.11.2012 13:07