19

feb
tir
14:52

Inspirerende reality check

​Overgangen fra bachelor til master ble en overveldende opplevelse for masterstudent Hege Janson Skogen. Hun har blitt nerd på rekordtid, og liker det!

 
I sitt blogginnlegg på bi.no forteller hun om hvordan livsstilen hennes endret deg da hun oppdaget at masterstudiene i Strategisk markedsføring krevde en god del mer disiplin og struktur i hverdagen enn bachelorgraden i PR- og markedskommunikasjon gjorde.

- Som bachelorstudent på PR-linjen var jeg høyt og lavt hele tiden. Verv i studentforeningen, deltidsjobbing, nettverksbygging, reiser og eventyr, skriver Hege i blogginnlegget.

Nå er hun heldig hvis hun klarer å skvise inn sin store lidenskap - en jakttur - i løpet av høsten.

- For første gang må jeg prioritere vekk ting jeg vanligvis ville ropt ja til, og planlegge og strukturere dagene mine i detalj.

Mål er motivasjon

Til tross for at livet har tatt en ny vending er Hege fornøyd med sin nye hverdag som strukturert streber, og motiveres av tanken om å oppnå de nye målene hun har satt seg.

- Jeg koser meg bare ved tanken på å oppnå målene. Jeg vil på utveksling neste høst, og jeg vil velge fra øverste hylle når jeg skal begynne å jobbe om to år. 

Derfor anbefaler hun også andre bachelorstudenter å tre inn i den utfordrende, men inspirerende tilværelsen som masterstudent.

-  Jeg føler at jeg er i ferd med å utdanne meg til en meget dyktig og allsidig markedsføringsekspert med en diger analytisk verktøykasse på slep. Det er det ikke mange som kan skryte på seg!  

Last Modified: 12.10.2015 15:33