Eksamenssted

20

feb
ons
12:57

Endre eksamenssted

​Endring av eksamenssted fra et studiested til et annet foretas på studentportalen @BI.

Endre eksamenssted fra et studiested (BI) til et annet studiested kan være aktuelt dersom du befinner deg på et annet geografisk sted i Norge i eksamensperioden.

Se gjerne vår video om hvordan du gjør eksamensendringer her (endre eksamenssted vises ca etter 1 min. og 30 sekunder)

Den aktuelle eksamen må i de fleste tilfeller faktisk blir avholdt ved det studiestedet du ønsker å ta eksamen.

Oversikt over hvilke studiesteder som er tilgjengelige for din eksamen vil som oftest fremgå av studentportalen @BI. Tilbudet om å endre eksamenssted fra et studiested til et annet tilbys ikke ved alle studier/kurs. Ta kontakt med ditt studiested dersom du er usikker på om du kan avlegge eksamen ved et annet studiested.

NB! Dersom to eller flere studenter fra ulike studiesteder ønsker å levere gruppebesvarelse sammen, må samtlige være påmeldt ved samme eksamenssted (f.eks. BI Bergen, Nettstudier, BI Oslo etc).


Frist for å endre eksamenssted:

  • 1. oktober (høstsemesteret)

  • 1. mars (vårsemesteret)

Endringen gjøres i studentportalen @BI

Dersom du ønsker å endre eksamenssted fra ett studiested til et annet, må du benytte studentportalen @BI. Tjenesten forutsetter at du er registrert som aktiv student, har et syvsifret ID-nummer og et passord (minimum 8 tegn). Login-tjenesten er åpen for registreringer fra 15. september i høstsemesteret og fra 15. februar i vårsemesteret. 

For å endre eksamenssted, må du først melde deg av eksamen der du er påmeldt, og så eksamen igjen - med nytt eksamenssted.

Kontakt studiestedet ditt dersom du har problemer med innlogging, om du er usikker på om du kan avlegge eksamen ved annet studiested, eller dersom du ikke lenger er registrert som aktiv student ved Handelshøyskolen BI.

 

Eksamen i utlandet:

Dersom du ønsker å endre eksamenssted til utlandet, må du søke særskilt om dette. Se informasjon under "Eksamen" i toppmenyen.

Last Modified: 17.02.2017 23:06