Utforsk jobbmuligheter

20

feb
ons
12:23

Hvor finner du jobbene?

Det finnes uendelig med jobbportaler og informasjon på nettet som kan hjelpe deg med å finne jobben som passer for deg. ​Vi har samlet noen ressurser som kan være nyttige når du leter. I tillegg anbefaler vi deg å selv lete etter informasjon som kan være nyttig for deg.

BI Karriereportal

Som BI-student er du allerede registrert i BIs Karriereportal. Husk at du kan oppdatere din profil og gjøre deg tilgjengelig for spennende arbeidsgivere. Her finner du utlyste stillinger som deltids-, heltids-, trainee- og internship-stillinger. Du finner også en  aktivitetskalender for kurs og karriererelaterte aktiviteter som foregår på BI. Hold deg oppdatert på Karriereportalen og følg med på det som formidles av stillinger og aktiviteter her!

Finn.no

Norges mest brukte jobbportal. Her finner du et godt utvalg av stillingsannonser på tvers av bransjer. Legg inn et autosøk slik at du får tilsendt en mail når det kommer inn stillingsannonser som er av interesse. 

Her kan du også registrere CV-en din slik at den er tilgjengelig for bedrifter og bemanningsbyråer!

Trainee og Internshipstillinger

Interne utlysninger

En rekke bedrifter utlyser stillinger internt, enten via web, e-post eller oppslag. Hvis du får tilgang på denne type informasjon er mulighetene mange – og konkurransen mindre.

Oppdatert samleside: jobbportaler og bemanningsbyrå 

NAV har laget en utfyllende og oppdatert samleside for både jobbportaler og bemanningsbyråer. Ta en kikk for å se om du kan finne noe som passer deg! 

Og husk – du kan alltid bruke Karriereservice ved Campus OsloCampus Trondheim, Campus Stavanger og Campus Bergen for hjelp med denne delen av prosessen.

 

Last Modified: 11.01.2018 13:45